Komarniki

Zaščita proti mrčesu, ki traja.

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki montiranimi na okna ali vrata. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so zanesljivi, za okolje neškodljivi in humani in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,…).

Najpomembnejše značilnosti naših komarnikov:

  • so izredno zanesljivi in okolju neškodljivi,
  • primerni so za stanovanjske objektejavne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (npr. restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano).

Največje prednosti naših komarnikov

  • univerzalna zaščita pred vsemi vrstami nadležnih insektov
  • poleg samostojne montaže jih je mogoče vgraditi tudi v zunanja senčila (integrirani v roletnih omaricah ali pod zunanjimi žaluzijami)
  • različne izvedbe ( rolo, fiksni, drsni, Amerika vrata)
  • prost pretok svežega zraka brez vdora nadležnega mrčesa tudi pri odprtem oknu
  • enostavna montaža in čiščenje
  • ne omejuje pogleda skozi okno
  • mrežica komarnika je UV stabilna

Izbirate lahko med:

Komarniki za okna in vrata za miren spanec

V vročih poletnih dneh prostore našega doma ohlajamo tudi tako, da puščamo okna odprta čez noč. Žal pa s tem vstop v naš dom omogočimo tudi komarjem, ki s svojim nadležnim zvokom in pikanjem pogosto kratijo naš spanec. To najučinkoviteje preprečimo s komarniki, ki jih lahko namestimo na katerakoli vrata ali okna. Komarniki za okna bodo v naš prostor spustili svež in hladen zrak, komarji pa bodo kljub povsem odprtem oknu ostali zunaj.

Da bi našli pravi komarnik zase, vam ponujamo številne različne izvedbe. Rolo komarnike lahko namestimo na vrata in na okna, pri katerih potrebujemo dostop do zunanjih polic, kadar imamo tam na primer rože. Če dostopa do zunanjih polic ne potrebujete, se lahko odločite za fiksni komarnik. Rolo komarniki za okna in vrata so lahko vgrajeni kar v roletno omarico, lahko pa jih namestimo samostojno. Rolo komarniki so tudi odlična rešitev za strešna okna. Za velika balkonska vrata ali vrata na terasah lahko uporabite drsni komarnik, s plisiranim komarnikom pa boste zaprli večje odprtine, na primer pri drsnih vratih.

Vse izvedbe nudijo univerzalno zaščito pred vsemi vrstami nadležnih insektov. Namestimo jih lahko tako v stanovanjske in poslovne objekte kot tudi v javne prostore. Še posebej nepogrešljivi pa so komarniki v prostorih, kjer se pripravljata oziroma prodajata hrana in pijača, torej v restavracijah, menzah, bolnišnicah in trgovinah s hrano.

Ugodne cene za visoko kakovost

Temeljna dejavnost našega podjetja je že od vsega začetka izdelava rolet in ostalih vrst senčil za vse vrste oken, nudimo pa tudi vso pripadajočo opremo. Na voljo so zunanje in notranje rolete, notranje in zunanje žaluzije, tende, screeni, brisoleji in seveda komarniki. Ker ves čas stremimo k temu, da bi svojim strankam ponudili celostno storitev, boste v naši ponudbi našli tudi stavbno pohištvo in garažna vrata.

Poznani smo po optimalnem razmerju med ceno in kakovostjo, zato vam lahko ponudimo vrhunske in cenovno ugodne izdelke. Zagotovo vas bo navdušilo, da so med njimi tudi komarniki. Cene posameznih komarnikov si lahko ogledate v našem ceniku, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah ali pa vam ga posredujemo po elektronski pošti. V njem boste sicer dobili le okvirno informacijo o tem, koliko stanejo komarniki, saj je izračun končne cene odvisen predvsem od vaših želja.

Želite miren spanec brez nadležnih komarjev? Z našimi komarniki je to mogoče. Ponujamo vam ugodne cene, kakovost in zanesljivost. Obiščite nas!

Potrebujete več informacij?

Imate vprašanja na katera bi si želeli odgovore od naših strokovnjakov?
Pošljite povpraševanje

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri