Želite več informacij?

Imate vprašanja na katera bi si želeli odgovore od naših strokovnjakov?
Pokličite nas na št.: 040 777 210

HITRI KONTAKT

ŽEMA d.o.o.
Nad Vrbino 2
8250 Brežice

Tel.: 00386 40 777 210
info@tovarnaoken.si

DELOVNI ČAS

pon – sob: 8.00 – 16.00
nedelja in prazniki – ZAPRTO

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca ali nas pokličite po telefonu in z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja.
Polja označena z * so obvezna!

Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR)

Zaradi Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) se morate pred oddajo sporočila obvezno strinjati z našim Pravilnikom o zasebnosti. Če boste obkljukali zgornjo privolitev bodo vaši podatki posredovani na e-poštni naslov podjetja ŽEMA d.o.o.. Obrazec bo na e-poštni naslov podjetja ŽEMA d.o.o. poslal vaše ime in priimek, e-poštni naslov, telefon, podjetje (če ga boste vpisali), vaše zanimanje za eno ali več kategorij izdelkov, vsebino sporočila ter vašo privolitev. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo, sestavimo ponudbo in vam jo posredujemo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri