Kdo smo in kaj delamo

HITRI KONTAKT

ŽEMA d.o.o.
Nad Vrbino 2
8250 Brežice

Tel.: 00386 40 777 210
info@tovarnaoken.si

DELOVNI ČAS

pon – sob: 8.00 – 16.00
nedelja in prazniki – ZAPRTO

O nas

Tovarna stavbnega pohištva ŽE-MA je začela delovati leta 1996 kot majhna obrtna delavnica z dvema zaposlenima. Z leti napora, dela in naložb v proizvodnjo se je ŽE-MA danes razvila v prepoznavno ime.

Novembra 1996 je gospod Josip Rajaković ustanovil obrtno podjetje, imenovano ŽE-MA, ključavničarska delavnica. Zamisel o imenu je dobil s kombinacijo prvih dveh črk imena svojih otrok, Željke in Matije. Svoje poslovanje je začel sam v garaži, z majhnimi ključavničarskimi deli, kot so popravila različnih železnih predmetov itn. Zaposlitev enega zaposlenega se začne s proizvodnjo kovinskih vrat za garaže, različnih balkonskih ograj in z izdelavo kovinskih konstrukcij.

Nekaj ​​let pozneje, ko se je na trgu pojavilo pohištvo iz PVC, so se v njem rodile ideje za proizvodnjo PVC- in pozneje ALU-stavbnega pohištva. Proizvodnja PVC se je začela v stari vinski kleti s 7 zaposlenimi, v letu 2006 je zgradil in odprl novo proizvodno halo, kupil sodobno CNC-linijo za izdelavo PVC- in ALU-pohištva ter zaposlil še 15 ljudi.

Da bi zaokrožil proizvodnjo, je v začetku leta 2010 začel proizvajati izosteklo. Skozi leta dela in napora se je pojavila velika sodobna proizvodna enota, ki zdaj obsega do 4.000 m² zaprtega prostora in 10.000 m² odprtega prostora. Tovarna je opremljena z dvema računalniškima krmiljenima linijama za proizvodnjo PVC-pohištva, s CNC-stroji za izdelavo ALU-pohištva, CNC-stroji za izdelavo izostekla in zaposluje 62 ljudi. Po 20 letih uspešnega poslovanja se je družba ŽE-MA razvila v podjetje, ki ostaja tudi danes kot na začetku družinsko podjetje.

V proizvodni ponudbi ŽE-MA-ve sta PVC-pohištvo preverjenega nemškega profila aluplast® in ALU-pohištvo znanega proizvajalca FEAL®. S posodabljanjem proizvodnje sta se zmogljivost in kakovost proizvodnje znatno povečali, čas dobave pa se je zmanjšal. Poleg omenjenega ŽE-MA ponuja izdelke iz nerjavečega jekla in ključavničarstva iz črne pločevine.

Deluje na področju celotne Hrvaške, svoje izdelke pa prodaja tudi na zahtevnih tujih trgih Nemčije, Avstrije, Švice, Italije, Slovenije in tako naprej.

Josip Rajaković se je skupaj s svojo družino s svojim uspešnim, z odgovornim in s kakovostnim delom ter z vlaganjem lastnih sredstev zavezal, da bo pospešil svojo dejavnost, poklic in promocijo obrti kot celote. Zahvaljujoč temu, je bil nagrajen z zlatim kipom Hrvaške trgovinske zbornice Zagreb za dosežene poslovne izide, inovacije in promocijo obrti.

NALOGA

Osredinjanje na potrebe in zadovoljstvo kupca s storitvijo, hitrostjo in s popolnostjo dostave ter z varovanjem okolja so najpomembnejše vrednote, ki jih ocenjuje ESA, ter določa svojo splošno učinkovitost pri proizvodnji in prodaji plastičnega pohištva, proizvodnji in montaži ALU-pohištva in proizvodnje izostekla.

Da bi dosegli, ohranili in okrepili te vrednote, smo zavezani:

  • zaposlovati usposobljeno in ambiciozno osebje, ki bo imelo priložnosti in odgovornosti za nenehno razvijanje in izboljševanje
  • zagotoviti najsodobnejše informacijske in komunikacijske vire ter drugo opremo, infrastrukturo in okolje za prijetno delo
  • spodbujati in razvijati partnerske odnose z dobavitelji
  • ponuditi strankam optimalne in popolne rešitve
  • uresničiti rešitve, ki v celoti podpirajo zahteve in potrebe strank
  • uporabljati in izboljševati učinkovitost sistema kakovosti in ravnanja z okoljem, ki temelji na zahtevah mednarodnih standardov ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004 ter si prizadevati za premagovanje ravni teh zahtev
  • k postavljanju ambicioznih, merljivih ciljev ter ciljev za kakovost in okolje.

Zato smo za svoje stranke varni in zanesljivi partner, ki uporablja najvišje standarde poslovanja in kakovosti, kar zagotavlja visoko kakovost naših izdelkov in storitev.

VIZIJA

Vizija ŽE-MA je sodobna, prilagodljiva in stabilna tovarna, ki s kakovostjo izdelkov, storitev in procesov ter s profesionalnimi pristopi svojih zaposlenih stremi k ustvarjanju zadovoljnih strank in ustvarjanju vodilnega položaja v PVC- in ALU-pohištveni industriji na Hrvaškem in drugod.

Potrebujete več informacij?

Imate vprašanja na katera bi si želeli odgovore od naših strokovnjakov?
Pošljite povpraševanje

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri