Kontakt

Pošljite sporočilo prek kontaktnega obrazca ali nas pokličite po telefonu; z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja.
ŽEMA d.o.o.
Nad Vrbino 2
8250 Brežice

Tel.: 00386 40 777 210
info@tovarnaoken.si

Delovni čas:
pon – sob: 8.00 – 16.00
nedelja in prazniki – ZAPRTO

Matična številka podjetja: 8218145000
Identifikacijska številka za DDV: SI43130852
Transakcijski račun: IBAN SI56 0237 3026 2741 308 (odprt pri NLB d.d.)

Polja označena z * so obvezna!
Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR)

Zaradi Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) se morate pred oddajo sporočila obvezno strinjati z našim Pravilnikom o zasebnosti. Če boste obkljukali zgornjo privolitev bodo vaši podatki posredovani na e-poštni naslov podjetja ŽEMA d.o.o.. Obrazec bo na e-poštni naslov podjetja ŽEMA d.o.o. poslal vaše ime in priimek, e-poštni naslov, vsebino sporočila ter vašo privolitev. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri