Steklo

HITRI KONTAKT

ŽEMA d.o.o.
Nad Vrbino 2
8250 Brežice

Tel.: 00386 40 777 210
info@tovarnaoken.si

DELOVNI ČAS

pon – sob: 8.00 – 16.00
nedelja in prazniki – ZAPRTO

Izo

Eden najpomembnejših okenskih elementov je steklo, ki zaseda večino okenskega področja. Zaradi tega je poleg kakovostnih profilov zelo pomembno izbrati kakovostno steklo, ki izpolnjuje vse pogoje toplotne in zvočne izolacije.

Dvakratno zmanjšanje izgube toplote z IZO steklom.

Danes se v PVC- ali ALU-izdelke stavbnega pohištva vgrajuje izosteklo, medtem ko se je nekoč vgrajevalo enoslojno steklo. Nameščanje izostekla dvakrat zmanjša izgubo toplote in znatno zmanjša šum. Izosteklo je kombinacija dveh ali več stekel, ločenih z vmesnim prostorom, ki se lahko napolni s plinom ali z zrakom.

Po svetovnih trendih izdelave stekla lahko ponudimo različne vrste izostekel – od enoslojnih do trislojnih, toploto in zvočno izolativnih, varnostnih, zrcalnih, ornamentnih in poslikanih stekel.

V naša okna standardno vgrajujemo steklo LOW-E.

Sestava izostekla:

Presek izostekla s koeficientom toplotnega prehoda:

Potrebujete več informacij?

Imate vprašanja na katera bi si želeli odgovore od naših strokovnjakov?
Pošljite povpraševanje

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri