Podpora za stranke

HITRI KONTAKT

ŽEMA d.o.o.
Nad Vrbino 2
8250 Brežice

Tel.: 00386 40 777 210
info@tovarnaoken.si

DELOVNI ČAS

pon – sob: 8.00 – 16.00
nedelja in prazniki – ZAPRTO

Kakovost in inovacije

Aluplast® že več kot 30 let uspešno deluje na trgu PVC-profilov in se je s časom razvil v tehnološkega vodjo svoje panoge. Dolgotrajne, vedno večje uspehe omogočajo neprekinjena kakovost, zanesljivost in tržne inovacije.

RAL-certificiran – seveda

Naša okna in vrata so RAL-certificirana in predmet rednega spremljanja kakovosti. Oznaka RAL se lahko uporablja samo za izdelavo visokokakovostnih, natančno določenih meril kakovosti in jih redno spremljajo neodvisni inštituti (SKZ, Süddeutsches Kunststoff-Zentrum in IFT, Institut für Fenstertechnik). Cilj je zagotoviti trajnost vaših oken in vrat, da v njih uživate še desetletja.

Oznaka CE – varno

Oznaka CE je znak Evropskega komiteja za standardizacijo “CEN”. V Evropi ta oznaka opredeljuje glavne značilnosti in razrede uspešnosti oken in zunanjih vrat, ne glede na vrsto materiala. Dokazuje skladnost, da je proizvod skladen z veljavnimi evropskimi standardi in s smernicami ter zmanjšuje trgovinske ovire po Evropi. Okna in vrata Aluplast® so skladna s smernicami CE, ki jih redno nadzira IFT (Institut für Fenstertechnik).

Certifikat ISO 9001

Aluplast®, GmbH, ima že več kot 20 let certifikat ISO. Izvajanje tega sistema vodenja kakovosti zahteva stalni razvoj in izboljšanje proizvodnje in izdelkov. Redno spremljanje izvaja Zertifizierungsgesellschaft BSI (British Standards Institution). V vsakem delu naše proizvodnje je na prvem mestu kakovost.

Recikliranje in skrb za okolje

Prednost: umetni material se lahko znova in znova uporablja. Skrbimo za ohranjanje okolja in virov, ki so danes nujni. Aluplast® je delničar družbe Rewindo, GmbH. Cilj je prispevati k trajnostnemu in odgovornemu upravljanju, tako da povečamo kvote za recikliranje.

Potrebujete več informacij?

Imate vprašanja na katera bi si želeli odgovore od naših strokovnjakov?
Pošljite povpraševanje

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri