ALU-stavbno pohištvo

Aluminijsko pohištvo je še posebej primerno za izdelavo elementov z višjimi statičnimi zahtevami. Hkrati je lahko in zelo močno ter popolnoma odporno na oksidacijo. Tudi pri aluminijastem stavbnem pohištvu je zelo velik izbor barv.

Še posebej smo pozorni na hladno varjenje.

Zlasti poudarjamo, da pri povezovanju kotov profila uporabljamo tako imenovano metodo hladno varjenje. To pomeni, da vogali niso združeni z običajnimi aluminijastimi kotnimi spoji, ampak je kot dodatno napolnjen z dvokomponentno posebno zmesjo, ki se strdi po določenem času in postane nevsiljiv monoblok, ki ga ni več mogoče razstaviti. Zaradi tega je pohištvo močno in vstop vode v kompleks je onemogočen.

Lastnosti:        

  • Možnost različnega odpiranja
  • Komora za spoje z “utorom euro”
  • Tesnila kakovosti peroksidne vulkanizacije EPDM
  • Primaren aluminij, zlitine AlMgSi 0,5
  • Površinska zaščita je eloksirana ali plastificirana
  • Sposobnost združevanja dvobarvnih profilov

Izberite ALU kategorijo

Vzdrževanja praktično ni, zahtevajo le zelo poredko čiščenje.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo so na tej spletni strani vključeni piškotki. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če boste kliknili "Sprejmi", pomeni, da pristajate na uporabo piškotkov. Več informacij o piškotkih na tej spletni strani - https://www.tovarnaoken.si/splosni-pogoji-uporabe-pravilnik-o-zasebnosti-in-uporaba-piskotkov/

Zapri